Știri meteo

Care este starea vremii în Europa: -18,6 grade la Vaslui, +18 grade în Spania

Iată câteva știri meteo legate de Europa în această perioadă, pe 15 ianuarie 2024:

  • În Europa Centrală și de Vest, vremea este rece și înnorată, cu temperaturi sub zero în multe zone. În România, temperatura minimă înregistrată pe 15 ianuarie a fost de -18,6°C la Negrești, în județul Vaslui.
  • În Europa de Sud, vremea este mai caldă, cu temperaturi de până la 15°C în unele zone. În Spania, temperatura maximă înregistrată pe 15 ianuarie a fost de 16°C la Sevilla.
  • În Europa de Nord, vremea este umedă și ploioasă. În Anglia, au fost emise avertizări de ploi torențiale pentru mai multe zone.

Iată câteva detalii suplimentare despre aceste știri:

  • În România, vremea rece și înnorată va continua și în zilele următoare. Temperatura maximă va fi de aproximativ -5°C în nordul și centrul țării, iar în sud va ajunge la 0°C.
  • În Spania, vremea caldă va continua și în zilele următoare. Temperatura maximă va fi de aproximativ 18°C în sud și de 15°C în nord.
  • În Anglia, ploile torențiale ar putea provoca inundații și alunecări de teren. Autoritățile au recomandat cetățenilor să fie precauți.

De asemenea, este important de menționat că schimbările climatice sunt în curs de a afecta vremea în Europa.

Temperaturile medii au crescut în ultimii ani, iar evenimentele meteorologice extreme, cum ar fi valurile de căldură, seceta și inundațiile, devin mai frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *