Vremea

Următoarea oprire – Innsbruck, Austria: lucruri de făcut și cel mai bun moment de vizitat

Regiunea Innsbruck include 40 de orașe și sate care îți îndeplinesc toate dorințele și nevoile. Această zonă însorită se află pe un platou de munte înalt, cu pajiști alpine verzi și crânguri retrase. Este ideal pentru golf, ciclism pe jos, mers pe jos și schi fond.

În plus, impresionanta gamă Mieming este, de asemenea, chiar la ușă pentru drumeții lungi și tururi de vârf provocatoare. Innsbruck are un frumos centru al orașului, cu munți impresionanți în fundal. Dacă vă place natura și munții, merită vizitat!

Cele mai bune 5 lucruri de făcut în Innsbruck Nordkette

Skyline Park

Un favorit printre iubitorii de sporturi de zăpadă, Nordkette Skyline Park are câteva priveliști incredibile asupra Innsbruck și munții îndepărtați.

Strada Maria-Tereza

Faceți o plimbare pe strada Maria-Theresa pentru a admira arhitectura uimitoare de ambele părți ale străzii. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai populare zone comerciale din Innsbruck.

Funicularul Hungerburg

Priveliștile uluitoare din munții Nordkette de deasupra Innsbruck pot fi accesate prin funicularul de artă Hungerburg, care vă atrage din orașul vechi medieval până în vârf în câteva minute.

vremea in austria Goldenes Dachl evremearo

Goldenes Dachl

Plăcile strălucitoare ale Goldenes Dachl sunt considerate unul dintre punctele de reper centrale din Innsbruck. Pictura murală de pe fațada structurii spune povești despre trecutul imperial al orașului.

Helblinghaus Haus

Una dintre principalele atracții ale orașului vechi, această casă decorativă construită în secolul al XV-lea are o fațadă înfrumusețată care dezvăluie influențe atât gotice cât și baroce, conferindu-i un stil arhitectural unic.

Cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Innsbruck

Clima Innsbruck este clasificată ca fiind caldă și temperată. În lunile mai, iunie, iulie, august și septembrie este cel mai probabil să experimentați vreme bună, cu temperaturi plăcute cuprinse între 20 și 25 de grade Celsius. vremea mangalia Lunile mai, iunie, iulie, august și septembrie au șanse mari de precipitații. Cea mai caldă lună este august, cu o temperatură maximă medie de 24 ° C.

Citeste si  Avignon, Franța: sfaturi minunate de zi și cel mai bun moment pentru a vizita

Cea mai rece lună este ianuarie, cu o temperatură maximă medie de 1 ° C. Iulie este cea mai umedă lună. Luna aceasta ar trebui evitată dacă nu sunteți un mare fan al ploii. Februarie este luna cea mai uscată.

Cele mai bune momente pentru a vizita Innsbruck sunt iarna și vara. Acesta este un paradis al sporturilor de iarnă, așa că îl veți găsi plin de snowboarderi în lunile lungi de iarnă. Worldweatheronline.com este disponibil pentru călători și alte persoane care doresc să verifice informații despre prognoză!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button