Vremea

Ghid turistic Anvers: cele mai bune atracții și prognoza de călătorie

Anvers este al doilea oraș ca mărime din Belgia. Are un frumos centru istoric al orașului și este renumit mondial pentru industria modei. Portul Anvers este al doilea ca mărime din Europa și un actor economic important în Belgia.

vremea in Antwerp belgia evremearo

Anversul este cunoscut ca capitala diamantelor din lume, iar industria diamantelor joacă un rol important în economia orașului și a avut-o de-a lungul istoriei sale. Vedeți mii de vechi maeștri la Muzeul Regal și Casa Rubens. Experimentați agitația vieții la Grote Markt. Minunează-te de arta și arhitectura Catedralei Maicii Domnului încă neterminată, începută în 1351.

Cele mai bune lucruri de văzut și de făcut din Anvers

Călătorești în jurul celui de-al doilea oraș ca mărime din Belgia și te întrebi ce să vezi și să faci? Lista noastră de top a atracțiilor din Anvers:

vremea in Antwerp belgia grand palace evremearo

1. Grand Place

Marea Piață din Anvers, cu primăria sa și numeroase case de bresle, este inima orașului vechi. În mijloc se află Fântâna ornamentală Brabo ridicată în 1887 de Jef Lambeaux și care îl înfățișează pe soldatul roman Silvius Brabo aruncând mâna tăiată a gigantului Antigon în Schelda.

2. Catedrala Maicii Domnului

Catedrala Maicii Domnului este cea mai mare biserică gotică din Belgia. Lucrările la catedrală au fost începute în 1352, continuând până în 1521. Jacob van Thienen, Pieter Appelmans, Jan Tac, Everaert Spoorwater, Hermann și Dominic de Waghemakere și Rombout Keldermans s-au numărat printre arhitecții și maeștrii care au contribuit la construcția sa.

3. Grădina zoologică din Anvers

Situată chiar în centrul orașului, grădina zoologică din Anvers a fost înființată în 1843. Este considerată pe scară largă ca fiind una dintre cele mai bune grădini zoologice din Europa datorită varietății sale de specii; succesul său în reproducere; îngrijirea acordată animalelor, care sunt păstrate în cel mai natural mediu posibil; și, nu în ultimul rând, arhitectura sa.

Citeste si  Explorați Bruxelles: cele mai bune condiții meteorologice și atracții
vremea in Antwerp belgia gradina zoologica evremearo

4. Chocolate Nation

Chocolate Nation este cel mai mare muzeu belgian al ciocolatei din lume. Vizitatorii sunt prezentați la fiecare etapă a procesului printr-o prezentare multimedia și exponate interactive, de la originile ecuatoriale ale boabelor de cacao până la produsul final – pe care, desigur, vă puteți bucura de conținutul inimii dvs. prin eșantioane și magazinul muzeului.

5. Muzeul aan de Stroom

Muzeul municipal din Anvers este găzduit într-un excelent exemplu de arhitectură modernă, care prezintă o configurație geometrică de piatră pestriță și panouri de sticlă în formă de undă. Acest 10-poveste clădirea seamănă cu puzzle-ul blocului unui copil și stă cu vedere la port, pe fostul amplasament al depozitului hanseatic.

6. Muzeul Plantin-Moretus

Mobilierul original, exponatele ample și, mai presus de toate, atmosfera încă tangibilă care rezultă din apropierea casei și a locului de muncă fac din acest muzeu una dintre cele mai fascinante atracții turistice din Anvers.

7. Casa lui Rubens

Peter Paul Rubens a achiziționat aranjarea casei după propriul gust și cerințe, făcându-și casa la stânga intrării și transformând aripa dreaptă în studioul său. După Revoluția Franceză a fost folosită ca închisoare, după care a căzut din ce în ce mai mult în paragină.

8. Muzeul Mayer van den Bergh

Un cunoscător al artelor plastice, Fritz Mayer van den Bergh, a adunat o colecție remarcabilă de peste 3.000 de articole. Acestea sunt acum afișate pe patru etaje ale unei case neogotice de la Lange Gasthuisstraat 19 cunoscută sub numele de Museum Mayer van den Bergh.

9. Muzeul Red Star Line

Una dintre cele mai noi atracții turistice din Anvers, Muzeul Red Star Line a fost deschis în 2013, după peste două decenii de planificare. Vaporii companiei Red Star au transportat emigranți din Belgia și țările europene înconjurătoare între 1883 și 1934, aducându-i peste ocean în Canada sau Statele Unite pentru a scăpa de persecuție, sărăcie și opresiune.

Citeste si  Viena, Austria: obiective turistice și cel mai bun moment pentru a vizita

10. St. Biserica lui Pavel

Turnul cu ceas baroc datează din 1680. Un incendiu din 1968 a afectat grav biserica și numai eforturile pline de viață ale localnicilor au împiedicat pierderea mobilierului interior valoros.

Când să mergi la Anvers

Clima din Anvers este în mare parte nautică datorită locației sale lângă mare și, prin urmare, foarte blândă. Iulie și august sunt cele mai calde luni, împreună cu răsucirea celor mai mari precipitații din aceste luni.

Cea mai plăcută vreme este în lunile mai și august, deși aprilie și septembrie sunt, de asemenea, suficient de însorite. Temperatura medie zilnică în Anvers este de 3 ° C iarna și 25 ° C vara, ceea ce formează o vreme decentă. Primăvara târziu este recomandată pentru zilele sale lungi, nordice și vremea bună. Vara este, de asemenea, un moment bun pentru a vizita Anversul, deoarece rezidenții sunt în vacanță în iulie și august. Înainte de călătorie puteți verifica worldweatheronline.com. Anversul din Belgia este unul dintre cele mai interesante locuri din Europa de vizitat.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button