Vremea

Explorați Bruxelles: cele mai bune condiții meteorologice și atracții

Bruxelles este capitala Belgiei și unul dintre cele mai renumite orașe istorice din Europa și atracții turistice din lume. Acest oraș, care este popular pentru renumita sa bere, fabricile de bere și festivalurile de bere, este, de asemenea, iubit pentru bomboanele sale delicioase realizate manual. Bruxelles are un număr mare de muzee, monumente, galerii de artă și locuri istorice.

Orașul carismatic Bruxelles are mult mai multe de oferit decât ciocolata și berile belgiene. Orașul renumit a fi capitala de facto a Uniunii Europene este unul multicultural în care veți găsi oameni cu diferite moduri de viață care coexistă pașnic împreună. Atracțiile turistice din Bruxelles vă vor distra pe dvs. și pe copii în timpul vacanței. Cel mai bun moment pentru vizită este în timpul ziua. Iar seara, vă puteți bucura de unele dintre marile restaurante și baruri din Bruxelles.

Top 10 locuri de vizitat la Bruxelles

vremea atomium bruxel belgia evremearo

1. Atomium

Așa cum Parisul se încălzise până la Turnul Eiffel, Bruxelles a trebuit să facă Atomium – propria moștenire dintr-un târg mondial. Expoziția mondială din 1958 a lăsat în urmă această structură gigantică strălucind în soare. Apoi călătoriți în zona Heysel din Bruxelles pentru a explora Atomium, care oferă o vedere spectaculoasă asupra orașului, precum și expoziții de artă și știință și un restaurant în cele 9 sfere ale sale.

2. Mini-Europa

Mini-Europe Bruxelles este un parc tematic cu miniaturi ale celor mai renumite monumente, situri și peisaje din Europa. Este situat lângă Atomium în Brupark, în zona Heysel.

3. Autoworld

Autoworld Bruxelles este o colecție de mașini vechi care datează de la sfârșitul anilor 1890, când primele mașini au rulat pe drumuri. Cu sediul la Parc du Cinquantenaire, acest depozit deține peste 400 de vehicule și depozitează în principal modele originale europene sau americane. Este o plimbare minunată înapoi în istorie atât pentru pasionații de mașini, cât și pentru familii.

Citeste si  Ghid turistic Anvers: cele mai bune atracții și prognoza de călătorie

4. Trainworld

Văzând trenuri istorice în direct merită cu siguranță. Iar Bruxelles Trainworld are cea mai veche locomotivă de pe continent. Dar multe alte piese frumoase adăpostite într-o gară istorică.

5. Grand Place

O piață a orașului sculptată delicat ridicată de-a lungul secolelor pentru a deveni reprezentarea istoriei Bruxelles-ului. Aproape toate clădirile au o semnificație istorică, iar Hotelul de Ville este încă utilizat în prezent.

6. Peeing boy

La doar câteva alee înguste de Grand Place, Peeing Boy sau Manneken Pis este o statuie mică faimoasă. Localnicii sărbătoresc multe festivități la această fântână de bronz și există peste 700 de costume pentru acest mic om. Brusselenii îl îmbracă în timp ce sărbătoresc multe evenimente ale anului din multe țări din întreaga lume.

7. Palatul Justiției

Un goliat al unei structuri cu vedere bună la peisajele urbane de seară din Bruxelles. Cu o suprafață de 20 000 de metri pătrați și o arhitectură grea, această priveliște grandioasă a orașului se află puțin deasupra orașului vechi din Bruxelles. Palais de Justice își îndeplinește încă scopul inițial de înalte instanțe din Bruxelles.

8. Opera

Cel mai faimos teatru de operă din Belgia este La Monnaie. Alături de multe clădiri istorice din Bruxelles, această clădire s-a bucurat de o lungă istorie de construcții, reconstrucții și renovări. Clădirea actuală este a treia de pe site și, la un moment dat, a găzduit cel mai bun teatru francez doar al doilea după teatrele de operă din Paris.

9. Parcuri

Orașul Bruxelles a devenit destul de mândru de numărul de parcuri pe care le au în oraș, numite spații verzi. Aceste parcuri variază de la marile bulevarde cu statui și fântâni la parcuri pitorești cu lacuri și flori.

Citeste si  Bine ați venit în Tenerife! Vremea și principalele atracții turistice

10. Grădina Zoologică din Bruxelles

La aproximativ 30 de minute de orașul Bruxelles, în zona Planckendael, se află grădina zoologică din orașul Bruxelles. vremea la predeal Este o incintă mare cu animale din întreaga lume organizată pe regiuni ale lumii – Africa, Asia, Europa etc.

Cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Bruxelles

Bruxellesul are un climat cu patru anotimpuri care se întind pe tot anul. Temperaturile sunt relativ blânde pe tot parcursul anului. Luna cu cea mai puțină ploaie din Bruxelles este aprilie. În ciuda multor ploi, umiditatea este moderată.

În lunile iunie, iulie, august și septembrie este cel mai probabil să experimentați o vreme bună, cu temperaturi medii plăcute care scad între 20 de grade Celsius și 25 de grade Celsius.

Lunile ianuarie, iulie, august și octombrie au șanse mari de precipitații. Cea mai caldă lună este august, cu o temperatură maximă medie de 22 ° C. Cea mai rece lună este ianuarie, cu o temperatură maximă medie de 4 ° C. Iulie este cea mai umedă lună. Luna aceasta ar trebui evitată dacă nu sunteți un mare fan al ploii. Mai este luna cea mai uscată. Încheiem faptul că Bruxelles-ul nu este plictisitor. Este un oraș minunat pentru a opri câteva zile. Worldweatheronline.com întotdeauna la îndemână, puteți alege cele mai bune zile pentru plimbare. Călătorie plăcută!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button