Vremea

Bine ați venit la Feldkirch, Austria: lucruri de făcut și cel mai bun moment de vizitat

Feldkirch este un oraș medieval din statul austriac de vest Vorarlberg, care se învecinează cu Elveția și Liechtenstein. Feldkirch este cunoscut pentru școlile sale, în special pentru fosta Stella Matutina, un colegiu iezuit fondat în 1648. Printre industriile orașului se numără fabricile de textile și fabricile de bere. Facilitățile pentru sporturile de vară și de iarnă atrag mulți turiști. Feldkirch servește, de asemenea, ca piață și centru de servicii pentru zona rurală extinsă.

Cele mai bune 5 lucruri de făcut în Feldkirch

Castelul Schattenburg

Acest muzeu al castelului este una dintre primele înregistrări menționate despre Feldkirch și datează din secolul al XII-lea.

Feldkirch Wildpark

În interiorul parcului există mai multe zone, inclusiv un parc de aventură pentru copii, completat cu o zonă de joacă și grătar, și parcul faunei sălbatice în sine, care are peste 140 de animale diferite, cum ar fi Capercaille, Linxul timid, mini-porci încântători, Ibexes și roșu grațios Cerb.

vremea in Feldkirch Wildpark evremearo

Muntele Drei Schwestern

Această gamă impresionantă oferă oportunități excelente de drumeții și alpinism cu o rețea bine dezvoltată de trasee și, de asemenea, drumuri pentru accesul inițial. vremea in bucuresti pe 7 zile

Muzeul Radio Feldkirch

Acest muzeu are un ecran strălucitor de radiouri istorice, televizoare, receptoare, magnetofoane, Gramofon și alte echipamente electrice din diferite epoci.

Plimbați-vă prin orașul vechi

Orașul Feldkirch este unul dintre cele mai frumoase din regiunea Vorarlberg și oferă un minunat centru oraș medieval cu o mulțime de clădiri bine conservate, străduțe pitorești și resturi ale fortificațiilor orașului.

Cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Feldkirch în Austria

Feldkirch are climatul continental predominant. Dacă doriți să știți care este temperatura medie în Feldkirch sau când scad cele mai multe precipitații, puteți consulta worldweatheronline.com. În acest fel, sunteți bine pregătiți.

Citeste si  Avignon, Franța: sfaturi minunate de zi și cel mai bun moment pentru a vizita

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button