Vremea

Bine ați venit în Tenerife! Vremea și principalele atracții turistice

Tenerife este o insulă vulcanică care a fost sculptată de-a lungul timpului de mai multe erupții, ultima fiind la începutul secolului XX. Cea mai mare dintre cele șapte Insule Canare, Tenerife se află în Oceanul Atlantic chiar lângă coasta Africii de Nord și se bucură de soare etern – unul dintre motivele care fac din această frumoasă insulă un astfel de punct fierbinte pentru milioane de turiști în fiecare an.

Insula a fost puternic dezvoltată încă din anii 1970, beneficiind de investiții masive care, la rândul său, au dus la devenirea acesteia în capitala economică a Canarelor. Vă puteți pierde în natură, vă puteți relaxa pe plajă, vă puteți urca pe Teide, puteți face cumpărături, puteți vedea un spectacol, vă puteți plimba pe pietrișurile din orașul vechi, vă puteți distra la un parc tematic și puteți juca golf.

Top 10 lucruri de văzut și de făcut în Tenerife

Tenerife este locul de vacanță preferat pe tot parcursul anului pentru turiștii din întreaga lume. Tenerife este atractivă pentru resursele sale naturale și pentru escapadele retrase. Un loc pentru a vă bucura de peisaje frumoase, raze solare extreme și valuri oceanice, baruri și restaurante excelente.

vremea in tenerife evremearo

1. Urmărește un spectacol live la Piramide de Arona

Spectacolul Malizia de la Piramide de Arona este un spectacol live extraordinar care va captiva atenția atât a adulților, cât și a copiilor. Malizia Show prezintă un amestec incredibil de culturi tradiționale hispanice și oferă un amestec de operă de flamenco și spectacol de dans, care este puternic și provocator de gândire.

2. Stâncile Los Gigantes

Stațiunea este renumită pentru formațiunile gigantice de stâncă care atârnă deasupra la o înălțime de 800 de metri. Aceste stânci stâncoase oferă o viziune incredibilă și inspiratoare pentru vizitatori.

Citeste si  Bine ați venit la Feldkirch, Austria: lucruri de făcut și cel mai bun moment de vizitat

3. Muzeul Naturii și Omului

Muzeul din Santa Cruz de Tenerife conține multe artefacte importante legate de istoria Insulelor Canare. Are o o mare colecție de unelte și sculpturi native, precum și mumii bine conservate din întreaga lume.

4. Auditoriul Terenife Adan Martin

Auditoriul din Tenerife este o sculptură iconică de artă modernă, creată într-un stil arhitectural avangardist. Locația găzduiește frecvent discuții, expoziții și evenimente muzicale care conectează diferite persoane.

5. Mergeți pe Muntele și Valea Masca

Masca Hike este una dintre cele mai populare drumeții din Tenerife. Începe de la satul din partea de nord-vest a insulei și merge până la plaja stâncoasă de mai jos.

6. Parcul Național Teide

Parcul Național Teide este unul dintre cele mai vechi parcuri naționale din țară și este o parte culturală și istorică importantă a Insulelor Canare, oferind vederi nebătute și trasee de drumeții.

7. Observarea balenelor și a delfinilor

Apele calde din jurul Tenerife găzduiesc mai mult de 28 de specii de balene și delfini, făcându-l o atracție populară pentru vizitatorii de toate vârstele.

8. Piramidele din Guimar

Piramidele din Güímar au devenit un sit turistic popular, datorită atracției sale misterioase și ambiguității sale istorice. Oricum, cu siguranță se remarcă în parcul național plin de nave de stuf, artefacte antice și terenuri liniștite.

9. Vizitați Siam Park împreună cu familia

Este cel mai bine vizitat pe timp de vară călduros împreună cu familia și copiii, deoarece oferă plimbări cu apă, o piscină cu valuri enorm imensă, cu plajă cu nisip auriu și un râu leneș de o milă pentru a vă răcori și a vă distra prezentându-vă costumul de baie preferat. Dacă doriți să experimentați senzații tari și deversări, mergeți pe Turnul puterii, un tobogan aproape vertical de 100 de picioare, care vă va aduce printr-un acvariu uimitor plin de rezidenți ai oceanului.

Citeste si  Avignon, Franța: sfaturi minunate de zi și cel mai bun moment pentru a vizita

10. Excursie de caiac și canotaj

Tenerife este un loc minunat dacă sportul extrem și activ îți place. O caiac pe mare sau o excursie cu canotajul este o alternativă excelentă pentru a descoperi insula și părțile sale de coastă.

Clima in Tenerife

Tenerife este renumită pentru condițiile climatice adecvate, dacă nu perfecte. Insulele Canare se află la aproximativ 28 ° nord și se bucură de un climat subtropical plăcut cu maxime zilnice medii de peste 20 ° C pe tot parcursul anului.

Tenerife beneficiază de vremea constantă pentru care se remarcă Insulele Canare din Spania, cu zile calde pe tot parcursul anului.

Tenerife este cea mai mare dintre Insulele Canare ale Spaniei. Înainte de călătorie, trebuie să știți care va fi vremea, puteți folosi worldweatheronline.com. Cunoscând condițiile meteorologice și principalele atracții, veți fi mai încrezători în timpul călătoriei. Planificați-vă călătoria în avans!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button